detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
14.05.2020 14:09
Андрій Сайчук став ведучим на Прямому каналі
Андрій Сайчук став ведучим на Прямому каналі
Після звільнення з hromadske він не співпрацював з іншими каналами та виданнями.

Ведучий Андрій Сайчук став ведучим програми «По факту», яка виходять з 11:00 до 13:00 на Прямому каналі. Про це він розповів у коментарі «Детектору медіа».

Його співведучими в програмі позмінно є Лейла Мамедова та Вікторія Попович. Працює на телеканалі пан Сайчук уже понад місяць.

Андрій Сайчук був одним з перших ведучих «Громадського». Зокрема, у квітні 2014 року «Громадське» представило авторську програму Юлії Банкової й Андрія Сайчука «Перед вибором».

Влітку 2017 року пан Сайчук був призначений генпродюсером суспільно-політичного мовлення Національної суспільної телерадіокомпанії України, входив у команду члена правління НСТУ Романа Вінтоніва, який відповідав за суспільно-політичний напрям на всіх платформах Суспільного мовлення.

30 листопада 2018 року Андрій Сайчук повідомив, що звільняється з Національної суспільної телерадіокомпанії України. Згідно з досягнутими домовленостями, він залишався в НСТУ до кінця грудня. 

З початку березня 2019 року пан Сайчук разом із Наталкою Пономарів вели спільний проєкт «Громадського телебачення» і мережі «Опора» – «Вибори навиворіт». 

3 січня 2020 року тоді ще головна редакторка «Громадського» Ангеліна Карякіна повідомила, що «Громадське телебачення» припиняє співпрацю з ведучими Андрієм Сайчуком і Наталкою Пономарів через зміну формату вечірньої програми «Нині вже». 

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY