detector.media
14.05.2020 12:34
Формати про наслідки коронавірусу запустять п’ять регіональних мовників
Формати про наслідки коронавірусу запустять п’ять регіональних мовників
Національна асоціація медіа обрала переможців спецпроєкту «Лабораторія форматів: відповідь на Covid-19».

Про це повідомляє пресслужба асоціації.

Усі переможці реалізовуватимуть спеціально розроблений продакшном НАМ формат «Антикриза». Це – формат соціально-розважального шоу про зміни у житті людей після коронавірусу, яке відповідатиме на три питання: як було раніше, що змінилося і як жити у нових умовах.

На конкурс подали заявки 23 медіакомпанії, з яких переможцями стали лише п’ять.

Радіостудії «Сяйво» (м. Коломия), «Самара» (м. Павлоград) та «Блиск ФМ» (м. Чернівці) ралізуватиме проєкт на радіо. А «НТА+» (м. Львів) та ІТА «ВІТА» (м. Вінниця) – на телебаченні.

У п’яти програмах ведучі у розважальній формі розповідатимуть про втрати (відпустки, закордонні поїздки, зустрічі з друзями) та відкриття карантину (локальні мандрівки, онлайн-виставки, дистанційну роботу).

Найближчим часом команда «Лабораторії форматів» проведе менторинг для переможців, під час яких розкаже про технічні та організаційні особливості формату. Медіакомпанії-переможці реалізують проєкт до кінця липня. Згодом усі зняті програми з’являться на платформі «Контент фонду», а інші учасники Асоціації отримають «біблію формату», щоб самостійно знімати програми.

Нагадаємо, проєкт «Лабораторія форматів: відповідь на Covid-19» реалізується Національною асоціацією медіа за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Сума гранту для радіо – 40 тис. грн, для телебачення – 80 тис. грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY