detector.media
13.05.2020 14:53
Новий канал запускає спецпроєкт «Аферисти в сітях – виклик прийнято!»
Новий канал запускає спецпроєкт «Аферисти в сітях – виклик прийнято!»
Новий канал запускає на сайті та ютуб-каналі спецпроєкт «Аферисти в сітях – виклик прийнято!». Прем’єра шоу відбудеться 14 травня, о 19:00. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Спецпроєкт виходитиме виключно на сайті та в YouTube Нового каналу.

«Спецпроєкт "Аферисти в сітях – виклик прийнято!" – це формат, який ми вперше робимо разом із глядачем. Тепер будь-хто може запропонувати свій фокус, приїхати до нас на зйомку і показати мені свій шедевр. А я обіцяю поламати голову, покумекати й пошурупати мізками, щоб відгадати, як його роблять. А ще ми вперше запустимо свій челендж. Кожен, хто захоче потрапити у програму, отримає від нас завдання. Його виконання потрібно зняти на звичайний телефон. А в кінці озвучити свій виклик мені: наприклад, станцювати в купальнику сальсу на зупинці в Києві», – розповідає ведуча Олена-Крістіна Лебідь.

У спецпроєкті буде ще три рубрики, пов'язані з викриттям телефонних аферистів і ворожок-шахрайок. Крім того, ведуча зустрічатиметься із колишніми героями програми та розповідатиме про їх життя. 

Нагадаємо, прем’єра п’ятого сезону проєкту «Аферисти в сітях» відбудеться 9 червня на Новому каналі. Ведуча проєкту Олена-Крістіна Лебідь розповіла, що в новому сезоні разом з командою розкрила 30 афер.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY