detector.media
12.05.2020 15:55
Володимир Яценко та Анна Соболевська створили новий кінопродакшен ForeFilms
Володимир Яценко та Анна Соболевська створили новий кінопродакшен ForeFilms
Зараз на різних стадія виробництва у ForeFilms стрічки Валентина Васяновича, Нарімана Алієва, Антоніо Лукіча, Ірини Цілик та дебют у повному метрі Павла Острікова.

Про це повідомляє пресслужба продакшену. 

Продюсер Володимир Яценко раніше випускав фільми на базі продакшену LimeLite, який створив спільно з Анною Санден. Своє рішення відкрити нову компанію він пояснив бажанням розділити виробництво реклами та кіно: Limelite продовжить займатися рекламним бізнесом, ForeFilms зосередиться на створенні авторського повнометражного і короткометражного кіно.

За словами співзасновників, зараз на різних стадія виробництва у ForeFilms стрічки Валентина Васяновича, Нарімана Алієва, Антоніо Лукіча, Ірини Цілик та дебют у повному метрі Павла Острікова.

Проєкти першого ігрового повнометражного фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс» та короткометражного ігрового дебюту Катерини Лесик «Ботіночки» допущено до Тринадцятого пітчингу Держкіно. 

«Ми бачимо нашу місію в інтеграції української кіноіндустрії у європейський кінопроцес. Ті історії, які ми розповідатимемо — універсальні, але їм завжди притаманна українська ідентичність. Поки що Україна сприймається у світі незвичайно та екзотично. Ми будемо міняти це ставлення», — прокоментував продюсер Володимир Яценко.

«Для нас кіно — це потужний канал комунікації зі всім світом та важливий інструмент культурної дипломатії. Через нього можна говорити наприклад про війну з Росією чи анексію Криму. Також ми хочемо розвивати глядацьку культуру перегляду авторського кіно в Україні. Наш глядач заслуговує на розумне кіно, яке порушує складні теми», — пояснила продюсерка Анна Соболевська.

Нагадаємо, Володимир Яценко є продюсером фільмів «Дике поле» Ярослава Лодигіна, «Додому» Нарімана Алієва, «Атлантида» Валентина Васяновича тощо. А також членом Європейської кіноакадемії, членом Української кіноакадемії, членом-засновником Асоціації кіноіндустрії України, представником України у EURIMAGES. 

Анна Соболевська – кінопродюсерка, режисерка та копродюсерка фільмів «Оператор Вікторія» та «Вічність», асоційована продюсерка стрічки Наріма Алієва «Додому». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY