detector.media
09.05.2020 13:27
Усик і Ломаченко потрапили в базу даних «Миротворця» через участь у російському фільмі
Усик і Ломаченко потрапили в базу даних «Миротворця» через участь у російському фільмі
Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати публікацію на їхньому сайті як заяву про вчинення спортсменами усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Про це йдеться на сайті неурядової організації «Миротворець».

Раніше українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко взяли участь в зйомках документального російського фільму під назвою «Здрастуй, брат! Христос Воскрес». У ньому вони розповідали про те, що українці і росіяни «один народ».

«Миротворець» звинувачує спортсменів у запереченні російської агресії; участі в антиукраїнських пропагандистських заходах країни-агресора; маніпуляції суспільно значущою інформацією. Також їх називають противниками незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії РПЦ.

Окрім українських спортсменів, у фільмі знялися російський боксер Олександр Трубников, російський боєць рукопашного стилю Олексій Назаров, митрополит УПЦ МП Онуфрій та інші священнослужителі.

Раніше боксер Олександр Усик розповів, що він спитав у Онуфрія, чи можна бити депутата, який йому не подобається. На що нібито отримав відповідь, що можна, але «з любов’ю», щоб не зламати кістки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY