detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
08.05.2020 19:25
Максим Онопрієнко замінить Сергія Костинського в міжвідомчій комісії із забезпечення стабільної системи мовлення
Максим Онопрієнко замінить Сергія Костинського в міжвідомчій комісії із забезпечення стабільної системи мовлення
Він же представлятиме Нацраду в підгрупі з інформаційної безпеки при РНБО.

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Максим Онопрієнко представлятиме Нацраду в міжвідомчій Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення, яка має працювати при Міністерстві культури та інформаційної політики.

Про це повідомила голова Нацради Ольга Герасим’юк під час онлайн-засідання 7 травня.

До 2019 року ця комісія працювала при Міністерстві інформаційної політики, а Нацраду в ній представляв Сергій Костинський, якого на початку березня 2020 року звільнив з Нацради президент Володимир Зеленський. Ця комісія займалася насамперед розвитком системи телерадіомовлення на Донбасі та в прикордонних територіях.

Питаннями інформаційної реінтеграції окупованих територій віднині опікується Максим Онопрієнко. Він же представлятиме Нацраду в підгрупі з питань інформаційної безпеки при Раді національної безпеки й оборони.

22 квітня члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення обрали нового голову та інший керівний склад регуляторного органу. Головою Нацради стала Ольга Герасим’юк, першим заступником голови – Валентин Коваль, заступником голови – Олег Черниш, відповідальним секретарем – Юрій Зіневич.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY