detector.media
08.05.2020 14:13
ICTV запустив проєкт онлайн-інтерв’ю з українськими бізнесменами
ICTV запустив проєкт онлайн-інтерв’ю з українськими бізнесменами
Інтерв’ю виходитимуть на офіційних сторінках телеканалу в YouTube та Facebook.

Телеканал ICTV 8 травня запустив проєкт «Ділова розмова». Це серія онлайн-інтерв’ю з українськими бізнесменами, які «пережили не одну кризу і готові поділитися власним досвідом». Ведучою проєкту стала Оксана Гутцайт. Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Ми маємо дві важливі місії. Перша, глобальна – показати людям як виходити з кризи, як виживати, як працювати бізнесу далі та скільки йому знадобиться часу, щоб вийти з такої складної ситуації. А друга, людська – показати, що в рядах цієї карантинної пандемії ми всі стали однаковими, незалежно від того, якого ми соціального статусу та скільки заробляємо», – каже ведуча.

Спікерами проєкту стануть співвласник ТРЦ «Dream Town» Олександр Меламуд, співзасновник і директор компанії побутової техніки Mirta Артем Лукашев, ресторатор Максим Храмов та автор каналу «Бегущий банкир» Андрій Оністрат.

Перше інтерв’ю вийшло 8 травня, ведуча поговорила з Олександром Меламудом.

Нагадаємо, 21 квітня телеканал ICTV запустив новий онлайн-проєкт «Факти.Спорт з дому», ведучим якого став Андрій Ковальський. «Факти.Спорт з дому» виходять двічі на тиждень на сайті «Фактів» та соцмережах каналу. Ведучий працює з дому. У новому проєкту він говоритиме з зірками українського спорту та його ключовими представниками.

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY