detector.media
06.05.2020 12:50
ICTV готує спецпрограмування до Дня пам’яті та примирення
ICTV готує спецпрограмування до Дня пам’яті та примирення
Телеканал ICTV до Дня пам’яті та примирення, 8 травня, підготував спеціальний телеефір, у рамках якого покаже стрічки світового кіно про трагічні події того часу та військово-патріотичну драму «Танк» власного виробництва. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Канал покаже 4-серійний фільм «Танк» про драматичну історію експериментального  Т-34 та його екіпажу в перші дні війни. «Фільм, знятий за реальними подіями, розповідає про відчайдушних героїв екіпажу танка, що опинилися в оточенні німців і були змушені вступити в нерівний бій», – йдеться в повідомленні.

Крім того, канал транслюватиме оскароносні фільми про найвизначніші битви Другої світової війни та людей, які наближали перемогу. Серед культових стрічок – драма Спілберга «Врятувати рядового Райана», французький фільм «Ворог біля воріт» та американська драма «Лють».

Нагадаємо, до 8 та 9 травня, коли Україна відзначатиме День пам’яті та примирення і День перемоги, телеканал ICTV створив промо-ролик про Другу світову за допомогою театру тіней. Актори театру Teulis відтворили історію, що відбувалася під час війни.

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY