detector.media
06.05.2020 09:23
15-17 травня — фестиваль дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»
15-17 травня — фестиваль дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»
Тема онлайн-фестивалю — «2020: моя країна в смартфоні».

Інформаційно-творче агентство «Юн-Прес» київського Палацу дітей та юнацтва за сприяння Департаменту освіти і науки КМДА та Національної спілки журналістів України проводять фестиваль дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».

Триденний фестиваль, який традиційно проходить у травні ось уже 18 років поспіль, цього року через карантин відбудеться в онлайн-форматі. Тема фестивалю — «2020: моя країна в смартфоні».

У програмі цьогорічної «Прес-весни на Дніпрових схилах» — онлайн-екскурсії, творчі вітальні, майстер-класи від досвідчених українських журналістів, медіаекспертів та партнерів ІТА «Юн-Прес».

Під час фестивалю відбудеться нагородження переможців конкурсних журналістських робіт на тему «Моя країна в смартфоні» у номінаціях: «Фоторепортаж», «Відеоробота», «Нові медіа», «Радіоробота», «Традиції та новаторство», «Літературний твір», «Медіапроєкт», «Газета», «Голос Покоління Z».

Інформаційно-творче агентство «Юн-Прес» працює на базі київського Палацу дітей та юнацтва. Тут діють гуртки, розраховані на дітей середнього та старшого шкільного віку: фотожурналістика, радіожурналістика, медіадизайн, видавнича справа, інформаційні технології, репортерська майстерність та інші. Вихованці гуртків вивчають як теоретичні, так і журналістські аспекти роботи у ЗМІ та мають змогу опублікувати свої перші матеріали у виданнях, які є партнерами агентства. Цьогоріч ІТА «Юн-Прес» відзначає 30 років роботи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY