detector.media
06.05.2020 08:03
Найбільші рекламодавці подвоїли контакти з телевізійною аудиторією – Ocean Media
Найбільші рекламодавці подвоїли контакти з телевізійною аудиторією – Ocean Media
За даними сейлзхаусу Ocean Media, перша десятка найбільших рекламодавців періоду карантину наростили інтенсивність телевізійних комунікацій зі своїми споживачами на 11-17 тижні 2020 року (9 березня – 26 квітня).

У середньому обсяг придбаних ними телерейтингів (EqGRP, аудиторія «18-54», міста 50 тис.+) за період кризи зріс на 93% порівняно з аналогічним періодом 2019 року. Про це повідомив Андрій Партика, генеральний директор сейлзхаусу Ocean Media, що продає рекламу на телеканалах холдингу StarLightMedia.

«Лідери не розгубилися в кризу. Вони вже мають щеплення від цієї проблеми, і знають, що не можна втрачати контакт з аудиторією. Топ-10 рекламодавців використали цінові можливості, які ми запропонували, і суттєво збільшили свою активність, практично в два рази. Оскільки це компанії, які давно на ринку, я думаю, вони можуть бути прикладом. Той хто вагається, має зрозуміти, що довгостроково ця стратегія працює. Всі, хто може думати не тільки про найближчі 2-3 місяці, а дивиться на наступні рік чи два, мають орієнтуватись на стратегію лідерів», - відзначив Андрій Партика.

Нагадаємо, 19 березня Андрій Партика оголосив програму підтримки для клієнтів Ocean Media:

• Усі рекламодавці, які будуть в ефірі у період з 21.03.2020 до 31.03.2020, отримають 10% бонусних рейтингів.

• Рекламодавці, які повністю збережуть активність на ТБ у березні-травні, отримають 20% бонусних рейтингів.

• Рекламодавці, які збільшать рекламну активність у березні-травні на 10% і більше, отримають 25% бонусних рейтингів. Деталі і правила отримання бонусів будуть обраховуються індивідуально для кожного клієнта.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY