detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
04.05.2020 15:47
Ведучий «Прямого» заборонив нардепу від «Слуги народу» критикувати Порошенка – моніторинг
Ведучий «Прямого» заборонив нардепу від «Слуги народу» критикувати Порошенка – моніторинг
Матвій Ганапольський запропонував Юрію Камельчуку та всім критикам лідера «Європейської солідарності» «йти у сраку».

Ведучий політичного токшоу «Ехо України» на Прямому каналі Матвій Ганапольський заборонив народному депутату України від «Слуги народу» Юрію Камельчуку критикувати Петра Порошенка. Це сталося після того, як Камельчук – єдиний представник монобільшості в ефірі – дорікнув представнику партії «Європейська солідарність» Артуру Герасимову зростанням статків Порошенка за часів президентства та роботою Липецької фабрики Roshen. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 27 квітня — 1 травня 2020 року.

Слова Юрія Камельчука були відповіддю на розповідь Артура Герасимова про те, як  «Порошенко власним коштом наймав літаки», щоб доправити до України 130 тисяч захисних костюмів. Перервавши монолог нардепа, ведучий сказав, що Липецька фабрика давно не працює, а статки Петра Порошенка за останні роки тільки зменшилися (хоча, за словами Ганапольського, йому й «насрати на статки Порошенка»).  «Коли є питання, про яке ми зараз говоримо, і починається про Порошенка — ідіть звідти у сраку! Тут ви будете відповідати на питання нагальні!» — сказав ведучий.

Раніше «Детектор медіа» розповідав про порушення стандартів, маніпуляції та піар на Прямому каналі в матеріалі «Що не так із Прямим каналом?»

У цьому ж випуску «Еха України» співведуча Альона Курбанова, взявши слово, згадувала, що статки Петра Порошнка значно зменшилися, відколи той став президентом. На доказ цієї тези на екран вивели і статистику від Forbes за 2013 та 2019 роки. Вона свідчила, що рік тому Порошенка серед переліку мільярдерів не було.

Більше про маніпуляції та тенденції у політичних токшоу минулого тижня читайте в огляді Олександра Круміна.

Фото: Українська правда 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY