detector.media
02.05.2020 10:19
2 травня – конференція «Кінодрайв. Підсумки 2019 року у кіно»
2 травня – конференція «Кінодрайв. Підсумки 2019 року у кіно»
У суботу, 2 травня, о 20:00 відбудеться ZOOM-відеоконференція «Кінодрайв». Тема дискусії: «Кінорік 2019: спільне і особисте. Що надалі?»

Подивитись конференцію можна буде на Youtube-каналі hromadske.

Спікерами стануть Голова Правління Української кіноакадемії Володимир Войтенко, президентка Одеського міжнародного кінофестивалю, голова наглядової ради Української кіноакадемії Вікторія Тігіпко, режисери, продюсери, представники українських кінофестивалів тощо.

Модераторка  конференції – членкиня наглядової ради та співзасновниця Української кіноакадемії, генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич.

«Кінодрайв» завершує започаткований Up Ua Studio у партнерстві з Українською кіноакадемією (УКА) «Кіновернісаж online», що проходив з 20 квітня по 1 травня і транслювався наживо в етері та на Youtube-каналі  hromadske.

Мета культурного заходу «Кіновернісаж online» -  познайомити глядачів з номінантами Четвертої національної кінопремії “Золота Дзиґа” напередодні  церемонії вручення нагород, яка пройде 3 травня. В програмі - творчі зустрічі з авторами 12 фільмів, що номінуються на головні кінонагороди України за 2019 рік.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY