detector.media
01.05.2020 14:29
«1+1» повідомив, скільки коштів зібрав під час cуперфіналу «Голосу країни»
«1+1» повідомив, скільки коштів зібрав під час cуперфіналу «Голосу країни»
Суперфінал вокального шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1» цього року був благодійним – кошти від голосування та продажу реклами збирали на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на коронавірус COVID-19. Загалом під час випуску суперфіналу десятого сезону проєкту зібрали 627 407 гривень.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Усі зібрані кошти стануть першим внеском у благодійний музичний марафон «Ти не один», який стартує 3 травня, о 21:00, на «1+1».

Марафон пройде в форматі онлайн-концерту з зірками українського шоу-бізнесу, під час нього збиратимуть кошти на придбання засобів індивідуального захисту для лікарів, які боряться з COVID-19. В онлайн-концерті візьмуть участь Тіна Кароль, Mozgi, Оля Полякова, Monatik, «Время и Стекло», Анна Буткевич, The Hardkiss, Сергій Бабкін, Джамала, alyona alyona, NK, Наталя Могилевська, гурт Kazka, Ніна та Антоніна Матвієнко, Tayana, Друга Ріка, Laud, Леся Нікітюк, Макс Барських, Jerry Heil, Michelle Andrade, «Беz Обмежень».

Пресслужба каналу повідомляє, що всі кошти надійдуть Українській біржі благодійності, яка спільно з Громадською платформою «РазомUA» організують придбання засобів для захисту лікарів. Потреби лікарень можна побачити на карті партнерів. Громадська платформа «РазомUA» спільно з Міністерством охорони здоров’я акумулює цю інформацію.

Як писав ДМ, телеканал «1+1» з 3 по 8 травня в форматі онлайн-концерту проведе благодійний марафон «Ти не один», під час якого збере кошти на придбання засобів індивідуального захисту для лікарів, які боряться з коронавірусом COVID-19. Виробництвом марафону займається управління «Великих розважальних шоу» «1+1 продакшн». Проєкт розпочнеться 3 травня, о 21:00, та завершиться 8 травня в ефірі «Сніданку з 1+1», коли буде оголошено досягнуту суму збору. Протягом марафону українці матимуть змогу надіслати смс зі словами підтримки лікарям на номер 88001. Крім того, починаючи з 28 квітня та до 8 травня, благодійний внесок на будь-яку суму можна зробити онлайн на сайті Української Біржі Благодійності підтримавши проєкт «Ти не один» або здійснити переказ за реквізитами.

Нагадаємо, 20 березня телеканал «1+1» повідомив, що прямі ефіри вокального шоу «Голос країни-10», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли через карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу

Проте 27 березня телеканал «1+1» повідомив, що в зв’язку з продовженням карантину через пандемію СOVID-19 прямі ефіри ювілейного сезону вокального шоу «Голос країни», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли.  Вони відбудуться без глядачів.

У квітні телеканал вирішив провести суперфінал шоу «Голосу країни-10» в особливому форматі – з поєднанням «діджитал-формату та сили голосу учасників». Крім того, «1+1» зробив суперфінал «Голосу країни-10» благодійним. Усі вилучені кошти від голосування та продажу реклами під час випуску вирішили віддати на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19.

26 квітня на телеканалі «1+1» відбувся суперфінал десятого сезону вокального шоу «Голос країни». За підсумками глядацького голосування цього року переміг Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY