detector.media
30.04.2020 20:26
ПРООН запустила онлайн-курс зі сталого розвитку для громадських активістів
ПРООН запустила онлайн-курс зі сталого розвитку для громадських активістів
Програма розвитку ООН повідомила про офіційний старт освітнього онлайн-курсу «Як діяти далі: громаді про сталий розвиток».

Про це повідомляє пресслужба ПРООН.

Курс орієнтований на представників громадських організацій, лідерів громадської думки, громадських активістів і всіх, хто переймається екологічними, соціальними та економічними проблеми країни і готовий долучитися до змін задля досягнення сталого розвитку.

Основна мета цього курсу – ознайомити українців із Порядком денним у сфері сталого розвитку до 2030 року та підвищити обізнаність громадськості про важливість досягнення Глобальних цілей.

Матеріали курсу викладено з урахуванням підходу Стокгольмського центру вивчення проблем життєстійкості, згідно з яким економіка та суспільство розглядаються як невіддільні частини біосфери.

Курс складається з чотирьох модулів у форматі відеолекцій. Вони містять коментарі експертів, практичні рекомендації, інформацію про кращі практики реалізації ефективних проєктів на основі принципів сталого розвитку. Також пропонуються завдання для самостійної роботи.

У створенні курсу взяли участь понад 100 експертів і аналітиків, представників громадських об’єднань та науково-освітніх закладів.

Усі, хто успішно пройдуть фінальні тести, отримають сертифікати.

Курс було створено у рамках реалізації ініціативи ПРООН в Україні «Онлайн-освіта задля сталого розвитку» за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини, надану через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY