detector.media
30.04.2020 16:55
«1+1» покаже фільми «Гуцулка Ксеня» та «Припутні»
«1+1» покаже фільми «Гуцулка Ксеня» та «Припутні»
У ніч з 3 на 4 травня канал «1+1» покаже телепрем'єри двох українських стрічок – «Гуцулка Ксеня» о 22:20 та «Припутні» о 00:10.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

«Гуцулка Ксеня» –  фільм-мюзікл режисерки Олени Дем’яненко, який виходив в національний прокат 7 березня 2019 року.

За сюжетом, з Америки до Ворохти прибуває група американців з важливою місією – знайти наречену для молодого Яро. Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою.

У ролях: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів’є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевич (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), фрік-кабаре Dakh Daughters. За участю гурту «ДахаБраха».

Продюсери – Олена Дем'яненко, Дмитро Томашпольський. 

«Припутні» – дебютна повнометражна стрічка Аркадія Непиталюка. В український прокат фільм виходив 28 вересня 2017 року.

Події фільму розгортаються протягом однієї доби та описують долі трьох жінок: бабусі, доньки та онуки. За сюжетом, Людка з 20-річною донькою Свєткою їдуть в село до бабусі Зіни, аби прибрати на цвинтарі, проте ця щорічна поїздка за добу кардинально змінить життя усіх героїв.

У ролях: Дмитро Хом'як, Ніна Набока, Юлія Врублєвська, Олена Узлюк.

Фільм знято за мотивами п’єси Романа Горбика «Центр» вироблено компанією Star Media за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно (проект «Припутні» переміг у Восьмому пітчингу Держкіно). Зйомки проходили на Київщині та Чернігівщині.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY