detector.media
30.04.2020 15:56
Зростає популярність кліматичної техніки
Сучасна кліматична техніка дозволяє людям почуватись комфортно як вдома так і на роботі. Завдяки її функціям створюється і підтримується оптимальний мікроклімат в помешканні.

Як побутову, так і промислову кліматичну техніку умовно можна розділити на групи:

На сайті https://vencon.ua/ можна ознайомитися з докладною класифікацію кліматичної техніки на українському ринку.

Популярна кліматична техніка

Важко уявити кухню, ванну чи санвузол без вентиляційної системи та вентилятора. Незамінними є вентилятори і в промислових приміщеннях.

Придбавши бойлер можна забути про перебої в постачанні гарячої води. За допомогою бойлера можна забезпечити гарячою водою як мешканців невеликої квартири, так і приватного будинку. Потрібно лише визначитись з його розміром, способом установки та типом нагрівального елементу.

В літній сезон кондиціонер рятує мешканців багатоповерхівок від нестерпної жари. Основне призначення кондиціонера - зниження температури воздуха в літню спеку. Водночас, більшість сучасних кондиціонерів в змозі працювати на обігрів в міжсезоння, деякі моделі при мінусових температурах. Додатково вони наділені сучасними технологічними функціями осушення, фільтрації та іонізації повітря.

Крім кондиціонерів, проблему забруднення повітря та смогу мешканці міст вирішують за допомогою очищувачів (повітря проходить через вологий фільтр), та зволожувачів повітря.

Інноваційна кліматична техніка

Виробники кліматичної техніки регулярно відслідковують інновації в галузі альтернативних джерел енергії для створення більш енергоефективної техніки. Зокрема, кондиціонерів, які працюють на сонячній енергії, або кондиціонери з системою заморозки води. А для поціновувачів сучасного дизайну – кондиціонери надруковані на 3D-принтері.

Добрим прикладом інноваційних технологій які встигли набути популярності серед споживачів кліматичної техніки є рекуператори та інверторні кондиціонери.

Рекуператори

Системи припливно-витяжної вентиляції, які видаляють з приміщення забруднене мікрочастинками пилу та диму повітря і одночасно забезпечують приток свіжого зовні. Мідні теплообмінники теплом відпрацьованого повітря нагрівають холодне, що забезпечує енергоефективність системи.

Інверторні кондиціонери

Кондиціонери з можливістю зміни частоти обертання двигуна. Спеціальні датчики, які реагують на рух людини приводять систему в режим пониженої потужності або взагалі виключають, якщо в приміщенні нікого немає.

Конкурентна вартість техніки

На ринку виробників кліматичної техніки висока конкуренція, що призводить до зниження цін. Як наслідок - ростуть продажі, які спонукають виробників до збільшення виробництва та створення конкурентоспроможної техніки. Один з головних трендів над яким працюють провідні виробники кліматичного обладнання – є вдосконалення своєї продукції у напрямку енергоефективності,та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.

В Україні ринок кліматичної техніки є досить технологічним. Отже, слід очікувати, що найближчим часом український споживач матиме можливість вибору техніки з новими інноваційними розробками в широкому асортименті.

Матеріал опубліковано на правах реклами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY