detector.media
28.04.2020 11:30
«1+1» проведе благодійний музичний марафон для допомоги лікарям, які боряться з COVID-19
«1+1» проведе благодійний музичний марафон для допомоги лікарям, які боряться з COVID-19
Телеканал «1+1» з 3 по 8 травня в форматі онлайн-концерту проведе благодійний марафон «Ти не один», під час якого збере кошти на придбання засобів індивідуального захисту для лікарів, які боряться з коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Виробництвом марафону займається управління «Великих розважальних шоу» «1+1 продакшн». Проєкт розпочнеться 3 травня, о 21:00, та завершиться 8 травня в ефірі «Сніданку з 1+1», коли буде оголошено досягнуту суму збору.

Ведучими марафону стануть Лідія Таран та Марічка Падалко, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов та Катерина Осадча, а також Дмитро Комаров.

«Відомі українські артисти, які зараз залишаються на самоізоляції, у форматі онлайн-концерту співатимуть зі своїх домівок. На глядачів чекатимуть яскраві виступи артистів, серед яких будуть Monatik, Тіна Кароль, Оля Полякова, Время и Стекло, ПТП, NK, а також інші зірки. Повний зірковий склад учасників музичного марафону, який проводиться за сприяння Анни Буткевич, глядачі "1+1" дізнаються вже зовсім скоро», – йдеться в повідомленні.

Протягом марафону українці матимуть змогу надіслати смс зі словами підтримки лікарям на номер 88001. Вартість одного благодійного повідомлення складатиме 20 грн. Послуга доступна лише для абонентів передплаченого мобільного зв’язку Київстар, Vodafone, lifecell та абонентів 3Mob (ПДВ та збір до Пенсійного Фонду не стягуються). Усі кошти надійдуть Українській біржі благодійності, яка спільно з платформою РазомUA та за рекомендаціями МОЗ організують придбання спецодягу (респіраторів, захисних костюмів, рукавичок), обладнання та інших засобів захисту для лікарів.  

Крім того, починаючи з 28 квітня та до 8 травня, благодійний внесок на будь-яку суму можна зробити онлайн на сайті Української Біржі Благодійності підтримавши проєкт «Ти не один» або здійснити переказ за реквізитами:

МБФ «Українська Біржа Благодійності»

ЄДРПОУ: 38005762

Банк Кредит Дніпро р/р UA753057490000002600730669803

Призначення: Благодійний внесок Ти не один

Першим внеском у рамках марафону стали кошти телеканалу «1+1», зібрані від голосування та продажу реклами під час фіналу «Голосу країни-10». Також одним із першим долучився до марафону бренд «Львівське».

Офіційні партнери по передачі зібраної допомоги медикам в опорних лікарнях – Українська біржа благодійності, громадська платформа РазомUA проти COVID 19 та БО Міжнародний фонд соціальної справедливості. 

Як писав ДМ, 20 березня телеканал «1+1» повідомив, що прямі ефіри вокального шоу «Голос країни-10», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли через карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу

Проте 27 березня телеканал «1+1» повідомив, що в зв’язку з продовженням карантину через пандемію СOVID-19 прямі ефіри ювілейного сезону вокального шоу «Голос країни», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли.  Вони відбудуться без глядачів.

У квітні телеканал вирішив провести суперфінал шоу «Голосу країни-10» в особливому форматі – з поєднанням «діджитал-формату та сили голосу учасників». Крім того, «1+1» зрробив суперфінал «Голосу країни-10» благодійним. Усі вилучені кошти від голосування та продажу реклами під час випуску вирішили віддати на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19.

26 квітня на телеканалі «1+1» відбувся суперфінал десятого сезону вокального шоу «Голос країни». За підсумками глядацького голосування цього року переміг Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY