detector.media
27.04.2020 17:17
«112 Україна» запустив міжнародний проєкт «Люди»
«112 Україна» запустив міжнародний проєкт «Люди»
На телеканалі «112 Україна» 27 квітня відбулася прем’єра міжнародного медіапроєкту «Люди», ведучими якого стали теле- і радіоведучий Сєва Новгородцев, оглядач Юрій Молчанов, заступниця головреда «Страни.ua» Світлана Крюкова та музикант Олег Карамазов. Програма виходитиме щопонеділка, о 15:15.

Про це повідомляється на сайті каналу.

У рамках двогодинної програми показуватимуть прямі включення з Великої Британії, Індії, Швеції, Ізраїлю, України з тижневим оглядом подій, що відбуваються в світі та стосуються життя людей.

«У сьогоднішній програмі учасники проєкту з різних країн [обговорили] аспекти проживання в умовах карантину та соціальні взаємини держав і громадян у різних країнах», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 квітня, на Великдень, канал «112 Україна» показав мультфільм «Необыкновенное путешествие Серафимы», знятий у 2015 році за фінансової підтримки Міністерства культури Російської Федерації. Канал вважає безпідставною критику показу мультфільму. 23 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «112 Україна» через показ російського мультфільму. 

На фото Сєва Новгородцев і Олег Карамазов

Фото: 112 Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY