detector.media
27.04.2020 14:00
Видання «Заборона» перезапустили
Видання «Заборона» перезапустили
У рамках перезапуску інтернет-видання «Заборона» оновило сайт, перебудувало менеджмент, розробило книгу принципів, бізнес-стратегію й нову редакційну сітку.

Про це 25 квітня повідомили на сторінці видання в Facebook.

«Заборона» знайшла міжнародну підтримку, а також запустила збір коштів на сайті Patreon.

«Ми зробили новий сайт. Він набагато легший, простіший і зрозуміліший, ніж колишній. У нього дві мовні версії й зручна мобільна. З цього дня на сайті будуть регулярно з'являтися фічери, експлейнери на найважливіші теми, розслідування, комікси й короткі мультимедійні історії в форматі сторіз в партнерстві з розробником Newsroom AI», – йдеться в повідомленні.

Крім того, «Заборона» починає робити подкасти, які будуть доступні на платформах Spotify, Apple Podcast та Google Podcast.

«Ми переосмислили наші соціальні мережі. Ця сторінка в Facebook найближче до сайту. Тут будуть з'являтися посилання на статті, мультимедійні проєкти та новини про нашу команду. Ми будемо розповідати про спецпроєкти на інших майданчиках, вести окрему колонку в нотатках, спілкуватися з вами і експериментувати з новими рубриками», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що в травні 2019 року «Заборона» призупинила роботу через проблеми з фінансуванням. Проєкт готували до перезапуску навесні 2020 року, оскільки в проєкту з’явився інвестор. Керівником і засновником «Заборони» є Катерина Сергацкова. 21 січня 2020 року редакторкою «Заборони» призначили Юліану Скібіцьку, яка пішла наприкінці 2019 року з онлайн-видання «The Бабель». Виконавчою директоркою ГО «Крос медіа» (юридична особа «Заборони») стала Олена Садовнік. Маркетинг-директором проєкту призначили Дмитра Пелимського. 

Фото: Заборона / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY