detector.media
24.04.2020 17:40
У Болгарії трьох осіб затримали в справі про напад на журналіста-розслідувача Ангелова
У Болгарії трьох осіб затримали в справі про напад на журналіста-розслідувача Ангелова
Генеральна прокуратура Болгарії висунула трьом особам звинувачення в нападі на місцевого журналіста-розслідувача, головного редактора щотижневої газети «168 годин» Славі Ангелова.

Про це повідомив генпрокурор Болгарії Іван Гешев, передає місцеве видання NOVA.

Підозрюваних затримали 23 квітня на мітингу в Софії. За даними NOVA, у нападі звинувачують Бісера Мітрєва, Георгія та Ніколу Асєнових. Іван Гешев повідомив, що затриманих підозрюють в участі в злочинному об’єднанні, у заподіянні тілесних ушкоджень журналісту та в зберіганні наркотиків.

За його словами, основною версією слідства щодо нападу на Славі Ангелова залишається його журналістська діяльність. Протягом вихідних до суду подадуть клопотання про взяття затриманих під варту.

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір висловив сподівання, що організаторів нападу на журналіста також притягнуть до відповідальності, написав він у Twitter 24 квітня.

Нагадаємо, у Софії 17 березня троє невідомих напали на місцевого журналіста-розслідувача, головного редактора щотижневої газети «168 годин» Славі Ангелова. Журналіста побили залізними трубами біля його будинку. Його били поки він не втратив свідомість. Унаслідок нападу його госпіталізували, він перебував у стабільно важкому стані, у нього також була зламана нога.

На фото Славі Ангелов

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY