detector.media
22.04.2020 18:36
Ольга Герасим’юк очолила Нацраду
Ольга Герасим’юк очолила Нацраду
22 квітня члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення обрали нового голову та інший керівний склад регуляторного органу.

Відповідні рішення були ухвалені на засіданні 22 квітня, повідомляє сайт Нацради. Онлайн-трансляції цього засідання не було.

Головою Нацради стала Ольга Герасим’юк, першим заступником голови – Валентин Коваль, заступником голови – Олег Черниш, відповідальним секретарем – Юрій Зіневич.

Перед тим члени Національної ради проголосували за припинення повноважень Ольги Герасим’юк як першого заступника голови та Олександра Ільяшенка як відповідального секретаря.

Нагадаємо з 2014 по 2019 роки головою Нацради був Юрій Артеменко, після його звільнення в травні 2019 року члени Нацради не обирали голову, а обов’язки голови виконувала перша заступниця голови Ольга Герасим’юк. Заступницею голови Нацради з 2015 року була Уляна Фещук, на початку березня 2020 року її звільнив президент Володимир Зеленський. Відповідальним секретарем Нацради з 2014 року був Олександр Ільяшенко, нині він залишається просто членом Нацради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY