detector.media
21.04.2020 17:10
СТБ покаже прем'єру серіалу «Упереджене ставлення»
СТБ покаже прем'єру серіалу «Упереджене ставлення»
Прем'єра 8-серійної детективної драми «Упереджене ставлення» виробництва Artforms Production відбудеться 4 травня о 20:15.

Про це повідомляє пресслужба СТБ.

За сюжетом, Наталя Горенко працює в патрульної поліції і готується зустріти свій 45-й день народження. Вона важко переживає розрив відносин зі своїм єдиним сином Іллею, який не спілкується з нею сім років. Ілля не може пробачити матері того, що, будучи слідчим, вона відмовилася «відмазати сина» від в'язниці за скоєний ним злочин. З цієї ж причини від Наталії пішов чоловік - судмедексперт Степан Феофанов, обурений її «зайвою принциповістю». Вийшовши на свободу, Ілля уникає будь-якого спілкування з батьками, а ті, в свою чергу, роками не спілкуються один з одним. Але одного разу в морг для розтину надходить тіло зі слідами насильницької смерті, в якому судмедексперт впізнає свого сина Іллю. Трагедія об'єднує колишнє подружжя, тепер їхня головна мета - знайти вбивцю сина.

Ролі в серіалі виконали: Ольга Радчук, Сергій Фролов, Валентин Томусяк, Оксана Сташенко, Дмитро Чернов, Олександр Рудинський, Гліб Михайличенко, Костянтин Данилюк та інші.

Режисер-постановник - Олег Масленніков, головна авторка сценарію та продюсерка - Тетяна Гнєдаш, виконавча продюсерка - Ілона Гребенюк, оператор-постановник - Маркіян Канюка, художник-постановник - Ігор Хилюк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY