detector.media
20.04.2020 21:20
Очільниця пресслужби «Кварталу 95» претендує на посаду члена Нацради
Очільниця пресслужби «Кварталу 95» претендує на посаду члена Нацради
Очільниця пресслужби студії «Квартал 95» Тетяна Руденко претендує на посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це свідчить її декларація, подана 20 березня.

Тетяна Руденко очолює пресслужбу студії «Квартал 95». Також з липня 2019 року вона стала власницею і директоркою інтернет видання iod.media (ТОВ «Йод.Медіа») замість Ірини Побєдоносцевої, колишньої директорки з розвитку студії «Квартал 95», яка очолила директорат з питань інформаційної політику Офісу президента України.

Її сестра Ольга Руденко, колишня менеджерка з маркетингу ТОВ «Квартал 95», у вересні 2019 року стала народною депутаткою, пройшовши за списком партії «Слуга народу».

Судячи з декларації, Тетяна Руденко придбала корпоративні права ТОВ «Йод.Медіа» за 500 тис. грн. Вона задекларувала за 2019 рік 106 тис. грн зарплати у ТОВ «Квартал 95» і 20,5 тис. грн допомоги по народженню дитини, а її чоловік – 46 тис. грн зарплати в ТОВ «Гранд декор індастрі». При цьому пані Руденко задекларувала заощадження $ 70 тис. готівкою, а її чоловік – $ 80 тис.

Нагадаємо, 15 квітня президент Володимир Зеленський призначив членом Нацради Олену Ніцко, яка донедавна очолювала департамент маркетингу мережі кінотеатрів «Сінема Сіті». У Нацраді залишилося ще одне вакантне місце за квотою президента.

Раніше, 4 березня, Володимир Зеленський звільнив членів Нацради Уляну Фещук, Сергія Костинського, Валентина Коваля і Юрія Зіневича за результатами розгляду звіту Нацради за 2019 рік, а 5 березня заново призначив до Нацради двох членів з попереднього складу – Валентина Коваля і Юрія Зіневича.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY