detector.media
19.04.2020 18:28
Київ на карантині з'явився на обкладинках уявного видання The Kyivite
Київ на карантині з'явився на обкладинках уявного видання The Kyivite
Український художник Сергій Майдуков провів онлайн-воркшоп, учасники якого зобразили життя столиці на карантині в стилі обкладинок The New Yorker та The Parisianer. Уявне видання, для якого розробили обкладинки, називалось The Kyivite («Киянин»).

Результати воркшопу Сергій Майдуков, який сам співпрацює з виданнями The New Yorker та The Parisianer, оприлюднив у Facebook.

«Я хотів би присвятити цей мініпроект Києву на карантині. Тому, як (та яким) люди, що живуть у Києві та знають його, бачать сьогодні. Які прикмети та зміни вони спостерігають, проходячи своїми щоденними маршрутами зараз. Тут важливо, щоб у роботах був не абстрактний Київ, яким його знають харків'яни та львів'яни, а конкретний, з упізнаваними (але не замиленими) місцями», - так художник анонсував проект перед його початком.

В іронічних ілюстраціях легко вгадуються обставини, в яких опинились кияни через карантин: когось поліція затримує за пробіжку на ВДНГ, у когось на балконі - запаси круп на багато років уперед та сушаться випрані медичні маски, власники котів заздрять власникам собак, які гуляють на вулиці, тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY