detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
17.04.2020 17:30
ICTV запускає новий онлайн-проєкт про спорт (ДОПОВНЕНО)
ICTV запускає новий онлайн-проєкт про спорт (ДОПОВНЕНО)
Телеканал ICTV запускає новий онлайн-проєкт «Факти.Спорт з дому», ведучим якого став Андрій Ковальський. Прем'єра нової програми відбудеться 21 квітня. Про це 17 квітня повідомила пресслужба каналу.

«Детектору медіа» у пресслужбі ICTV розповіли про плани випускати «Факти.Спорт з дому» двічі на тиждень на сайті «Фактів» та соцмережах каналу.

Ведучий працюватиме з дому. У новому проєкту він говоритиме з зірками українського спорту та його ключовими представниками. Стартуватиме спортивна рубрика з інтерв'ю міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта

«Увесь спортивний світ знаходиться зараз на карантині: Олімпійські ігри, Лігу чемпіонів та безліч інших національних чемпіонатів, змагань та турнірів перенесли, а спортсмени позбавлені можливості повноцінно тренуватися в залах та на стадіонах. Як українські зірки спорту ставляться до карантинних обмежень, як це позначиться на їх підготовці та чим вони займаються в умовах самоізоляції – про усе це та багато іншого ви дізнаєтеся першими», – йдеться в описі.

Проєкт запустили лише на час карантину. При вирішенні питання, чи продовжувати його після завершення карантину, зважатимуть на популярність та рейтинги програми.

Наступними гостями онлайн-проєкту «Факти.Спорт з дому» стануть олімпійські чемпіони Яна Шемякіна та Богдан Бондаренко.

Як писав «Детектор медіа», 23 березня щоденна програма «Спорт» на «UA: Першому» зупинила вихід в ефір через пандемію коронавірусу.

Згодом спортивна редакція Суспільного у Facebook запустила проєкт «Суспільне спорт: на карантині». Програма виходить щобудня в прямому ефірі на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт о 22:30.

10 квітня стало відомо, що програма «Спорт» повертається на «UA: Першому». Вона виходитиме в будні о 21:35 у форматі дайджесту, а також щодня окремою рубрикою транслюватиметься під час марафону «На карантині».

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY