detector.media
17.04.2020 11:50
«Україна 24» запускає спецпроєкт з мерами великих міст
«Україна 24» запускає спецпроєкт з мерами великих міст
У ньому йтиметься про страхування лікарів, стан лікарень та їх забезпечення під час пандемії у різних регіонах України.

17 квітня інформаційний канал «Україна 24» запускає спецпроєкт «Україна на зв'язку: телеміст з регіонами країни». Про це повідомляє пресслужба «Медіа Групи Україна».

У ньому мери великих міст розкажуть про свої проблеми і поділяться досвідом їх вирішення.

«В ефірі каналу "Україна 24" ми будемо говорити про страхування лікарів, стан лікарень та їх забезпечення під час пандемії. Також ми обговоримо важливу тему - надання державної фінансової допомоги», - розказав Юрій Сугак, головний редактор «Новинної Групи Україна» (підрозділ «Медіа Групи Україна»).

Телеміст розпочався о 8:40 включеннями з міст: Чернівці, Херсон, Кропивницький, Хмельницький. О 12:40 у прямий ефір вийдуть мери Полтави, Ужгорода, Черкас і Луцька. О 16:40 відбудуться включення з міст: Суми, Миколаїв, Тернопіль, Сєвєродонецьк, Житомир та Рівне.

Увечері, з 18:00 по 20:00 підсумок бесіди підведе ведучий Тигран Мартиросян в авторській програмі «Україна з Тиграном Мартиросяном». Участь у ній візьмуть мери Львова, Маріуполя, Дніпра, Чернігова, Харкова та Києва.

Також з 20:00 ведуча Віолетта Логунова у програмі «Україна сьогодні» поговорить з мерами міст Одеси, Івано-Франківська та Вінниці.

Нагадаємо, Тигран Мартиросян з 14 квітня веде на «Україні 24» щоденний підсумковий проєкт.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY