detector.media
16.04.2020 15:57
«Медіа Група Україна» продала серіали в Грузію
«Медіа Група Україна» продала серіали в Грузію
Грузинський канал Mtavari покаже серіали «Обручка з рубіном» та «Райське місце».

«Медіа Групи Україна» уклала угоду про продаж двох своїх серіалів «Обручка з Рубіном» та «Райське місце» з грузинським телеканалом Mtavari. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Мелодрама «Обручка з рубіном» - це адаптація корейського формату компанії KBS. У центрі сюжету історія сестер Ані та Яни, чиї життя змінюються після аварії, внаслідок якої їх неможливо розрізнити.

Серіал «Райське місце» – історія про долю 18-річної дівчини-сироти і студентки ужгородського технікуму Ніни. Вона приїжджає працювати покоївкою у розкішний готельний комплекс «Райське місце», де потрапляє в романтичну історію та проходить випробування.

«Обидва серіали розповідають про складні долі та боротьбу за щастя різних людей. Такі щирі, справжні історії завжди цікаві телеглядачам, і я впевнена, що грузинських глядачів вони також не залишать байдужими. У нас уже є позитивний досвід співпраці з Грузією, і ми з великим ентузіазмом продовжуємо його розвивати з телеканалом Mtavari», - сказала Ірина Черняк, директор департаменту продажів телевізійного контенту «Медіа Групи Україна».

Канал Mtavari був запущений у Грузії в серпні 2019 року.

Нагадаємо,  телевізійні права на серіал «Обручка з рубіном» для показу на Близькому Сході продано дистриб’ютору Tanweer Group, а також в'єтнамському мовнику THVL

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY