detector.media
15.04.2020 16:43
Володимир Зеленський призначив нового члена Нацради
Володимир Зеленський призначив нового члена Нацради
15 квітня президент Володимир Зеленський призначив членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Олену Ніцко.

Відповідний указ № 147/2020 оприлюднено на сайті глави держави.

У Нацраді з 4 березня було два вакантних місця за квотою президента після звільнення Володимиром Зеленським Уляни Фещук і Сергія Костинського.

Олена Ніцко донедавна очолювала департамент маркетингу мережі кінотеатрів «Сінема Сіті» (ТОВ «Сінема центр»), співвласниками якої є колишні власники «1+1» Борис Фуксман та Олександр Роднянський. У 2000-х роках вона очолювала відділ маркетингу на «1+1», коли він належав Фуксману й Роднянському.

Олена Ніцко також є співвласницею ТОВ «Агентство №1», яке займається дослідженнями ринку, розповсюдженням фільмів і телепрограм, рекламою. Її бізнес-партнерки – продюсерки Вікторія Горенштейн і Тетяна Куц, минулого року вони продюсували серіал «Відморожений» для каналу «1+1».

Нагадаємо, 4 березня президент Володимир Зеленський звільнив членів Нацради Уляну Фещук, Сергія Костинського, Валентина Коваля і Юрія Зіневича за результатами розгляду звіту Нацради за 2019 рік, а 5 березня заново призначив до Нацради двох членів з попереднього складу – Валентина Коваля і Юрія Зіневича.

Фото: прес-служба ОМКФ

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY