detector.media
15.04.2020 13:20
Новий канал запустив діджитал-шоу із зірками «Топ-моделі по-українськи»
Новий канал запустив діджитал-шоу із зірками «Топ-моделі по-українськи»
Новий канал запустив спецпроєкт «Експерти на карантині», учасниками якого стали Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк, Алла Костромічова та випускники «Супермоделі по-українськи» і «Топ-моделі по-українськи». Прем’єра нового шоу відбулася 14 квітня.

Про це 15 квітня повідомляє пресслужба каналу.

Спецпроєкт запустили в YouTube. Над ним працюють ведучі модельного реаліті «Супер Топ-моделі по-українськи», зйомки якого перенесли на 2021 рік, спільно з командою відділу контент-маркетингу Нового каналу. Нові випуски виходитимуть по вівторках і суботах на YouTube Нового каналу.

«Суть спецпроєкту "Експерти на карантині" доволі проста: Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк і Алла Костромічова телефонують по відеозв'язку випускникам модельного реаліті й в ігровій формі дають завдання. Жодних серйозних випробувань, строгих експертів і вигонів: суцільний фан», – йдеться в повідомленні.

Маркетинг-директорка Нового каналу Ольга Балабан розповіла, що в умовах карантину перед діджитал-командами StarLightMedia стоїть завдання проводити додатковий контент: «Усі на карантині, на самоізоляції, але це не означає, що ми не маємо можливості створювати нові проєкти для глядачів у діджиталі. Відділ контент-маркетингу Нового каналу і його діджитал-напрямок запустили спецпроект "Експерти на карантині" з використанням платформ для спілкування онлайн та зйомки на телефон».

Нагадаємо, Новий канал переніс на 2021 рік зйомки нового сезону модельного реаліті «Супер топ-модель по-українськи» через карантин, уведений у зв’язку із пандемією коронавірусу COVID-19. 

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY