detector.media
15.04.2020 11:15
Зеленський домовився з медіагрупами про трансляцію богослужінь на Великдень. Розклад
Зеленський домовився з медіагрупами про трансляцію богослужінь на Великдень. Розклад
Президент Володимир Зеленський домовився з медіагрупами про трансляцію богослужіння з усіх церков на Великдень.

Про це повідомляється на сторінці президента в Facebook.

«Ми маємо домовленості з українськими медіагрупами, тож ви зможете подивитися трансляцію богослужінь з усіх церков як на найбільш рейтингових, так і на інших телеканалах, включно з регіональними», – написав він.

Володимир Зеленський також оприлюднив розклад трансляцій богослужінь:

Пресслужба «1+1» повідомила «Детектору медіа», що Великоднє богослужіння транслюватимуть з Свято-Михайлівського Золотоверхого собору Православної церкви України. Їх також показуватимуть онлайн на офіційному ютуб-каналі «1+1» та додатку «1+1 Video».

Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики України запропонувало медіагрупам та телерадіоорганізаціям транслювати богослужіння та релігійні обряди найбільших церков України і релігійних організацій на час карантину, уведеного через пандемію коронавірусу COVID-19.

Богослужіння на Великдень, який цього року відзначаємо 19 квітня, транслюватиме більшість інформаційних телеканалів. Крім цього, «Еспресо» запланував серію тематичних випусків програм, «Інтер» – декілька документальних проєктів, NewsOne готує святкові спецпроєкти, а СТБ – спецвипуск про таємниці Великодня. Детальніше читайте тут

Фото: Релігійна правда 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY