detector.media
14.04.2020 21:13
У справі Чорновол оголошено перерву на невизначений час через відвід судді
У справі Чорновол оголошено перерву на невизначений час через відвід судді
Захист колишньої журналістки на народної депутатки Тетяни Чорновол заявив про відвід судді Печерського районного суду Києва Сергію Вовку, який мав обирати запобіжний захід.

Про це пише Радіо Свобода.

За словами Тетяни Чорновол, вона вимагає відвід судді Сергія Вовка через конфлікт інтересів.

Суддя, у свою чергу, заявив, що для вирішення питання оголошується перерва на невизначений час.

«Запобіжний захід не обговорювався через те, що адвокати і сама Тетяна заявили про відвід судді. Тому наступне рішення вже буде з іншим суддею, в інший день, в інший час, який суддя зараз не оголосив. Суд закрився без ухвалення жодного рішення», - сказала журналістам депутатка Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо, 10 квітня Державне бюро розслідувань провело обшук у будинку колишньої журналістки, народної депутатки 8-го скликання Тетяни Чорновол. Їй повідомили про підозру «в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненого за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України)».

Тетяні Чорновол може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

ДБР подало до Печерського районного суду Києва клопотання про застосування щодо пані Чорновол запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY