detector.media
14.04.2020 16:01
«Факти ICTV» спільно з ООН боротимуться з міфами та фейками про коронавірус
«Факти ICTV» спільно з ООН боротимуться з міфами та фейками про коронавірус
Сайт «Факти ICTV» розпочав співпрацю з ООН та її організаціями. Про це 14 квітня повідомляє пресслужба ICTV.

У рамках цієї співпраці вийде серія публікацій про міфи, конспірологічні теорії та фейки щодо коронавірусу COVID-19. Також публікуватимуть перевірену профільними інституціями ООН інформацію та загальні поради – як вберегтися від COVID-19 та як впоратися зі стресом під час пандемії. 

Усі матеріали з серії маркуватимуться логотипом ООН.

«Нам важливо доносити інтернет-користувачам лише верифіковану інформацію. У світі, де так багато фейків – українці мають опиратися лише на факти. Саме тому ми звернулися до ООН щодо співпраці, щоб оперативно надавати інформацію, якій можна довіряти і розміщувати на нашому інтернет-ресурсі. Наскільки мені відомо, ми першими серед українських ЗМІ започаткували таку співпрацю», – сказала директорка департаменту інтернет-проєктів ICTV Ольга Тищук.

Гуманітарна координаторка системи ООН в Україні Оснат Лубрані закликала використовувати лише достовірні джерела інформації, що надходять від Міністерства охорони здоров'я, ВООЗ та  інших агенцій у складі ООН.

У першій публікації з цієї серії «Факти» розповіли про вплив COVID-19 на вагітність тут.  

Нагадаємо, «Факти ICTV» запустили сайт з основною інформацією про коронавірус. На сайті розміщена основна інформація про симптоми, профілактику та рекомендації.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY