detector.media
14.04.2020 13:30
Журналіст «1+1 медіа» захворів на коронавірус
Журналіст «1+1 медіа» захворів на коронавірус
«1+1 медіа» зробила заяву після розголосу цієї інформації в ЗМІ.

«1+1 медіа» повідомила, що коронавірусом COVID-19 заразився один з працівників з управління спортивних проєктів. Про це 13 квітня повідомляється на сайті медіахолдингу.

«Така інформація має конфіденційний характер, і ми не мали права афішувати її. Однак, оскільки питання набирає розголосу, мусимо підтвердити факт такої ситуації в спортивній редакції, зі згоди працівника», – йдеться в повідомленні.

Стан журналісти зараз оцінюють як задовільний.

«Встановлено, що з 21 березня працівник не відвідував редакцію по вул. Куренівська. А весь спортивний департамент пішов у відпустку на період карантину після виходу останнього прямого ефіру "ПроФутбол" 22 березня», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього 18 березня виявили коронавірусну інфекцію COVID-19

12 березня Сергій Шахов ходив на ефір програми «ІнфоВечір» на 5-му каналі, а 13 березня він був на ефірі програми продакшену «Ера-медіа» «Доброго ранку, країно», яка виходить на «UA: Першому».

19 березня стало відомо, що ведучий програми «Інформаційний вечір» Роман Чайка та ще четверо працівників 5-го каналу, які контактували з Сергієм Шаховим під час телеефіру, пішли на 14-денний карантин.

Фото: Роман Куплевацький / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY