detector.media
13.04.2020 17:07
Тигран Мартиросян вестиме на «Україні 24» щоденний підсумковий проєкт
Тигран Мартиросян вестиме на «Україні 24»  щоденний підсумковий проєкт
Програма виходитиме зі студії телеканалу в бізнес-центрі «Леонардо».

14 квітня на телеканалі «Україна 24» стартує інформаційно-політична програма «Україна з Тиграном Мартиросяном». Про це повідомляє пресслужба «Медіа Групи Україна».

Проєкт виходитиме з понеділка по п'ятницю о 18:00. У прямому ефірі Тигран Мартиросян з гостями студії обговорять ключові події суспільно-політичного порядку денного країни.

«Я щодня з понеділка по п'ятницю в прямому ефірі буду аналізувати значущі теми дня, обговорювати факти і розбиратися з припущеннями. Без драми, пафосу та багатослів'я. Обіцяю, що це буде авторитетно, компетентно та злободенно», – ділиться Тигран Мартиросян.

Вечірній ефір буде виходити в новій студії телеканалу в бізнес-центрі «Леонардо».

Голова «Новинної Групи Україна» Дмитро Белянський обіцяє, що в цьому проєкті буде «чесна дискусія»: «Разом з Тиграном Мартиросяном ми змінюємо підхід до формування інформаційного прайму. Серце нової студії каналу «Україна 24» – круглий стіл. А що таке круглий стіл? Це – символ чесної дискусії, рівнозначності представлених думок і можливості на 360 градусів зробити експрес-огляд найважливіших подій дня. Щодня і за дві години прайму глядачеві будуть представлені всі існуючі точки зору на те, що відбувається вже зараз».

Роль ведучого у цьому проєкті, за словами пана Белянського, бути не лише модератором, а й арбітром.

Нагадаємо, Тигран Мартиросян залишив посаду керівника телеканалу «Наш» і  перейшов до «Медіа Групи Україна» в січні 2020 року. Щоп’ятниці у вечірньому праймовому випуску новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна» виходить його програма «Велике інтерв'ю з Тиграном Мартиросяном».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY