detector.media
10.04.2020 11:55
Представник Вайнштейна повідомив, що в кінопродюсера вже немає симптомів коронавірусу
Представник Вайнштейна повідомив, що в кінопродюсера вже немає симптомів коронавірусу
Кінопродюсер Гарві Вайнштейн, якого засудили до 23 років в’язниці за зґвалтування та сексуальне насильство, немає симптомів коронавірусу COVID-19.

Про це 9 квітня повідомив його представник Джуд Енгельмайер, пише Reuters.

Адвокат кінопродюсера Артура Айдалі сказав, що в нього немає точних даних про стан здоров’я Гарві Вайнштейна. «Але коли я говорю з ним, він звучав добре», – додав він.

Представники в'язниці говорять, що кінопродюсер досі перебуває в медичному відділенні у в’язниці «Венде» (штат Нью-Йорк), де лікарі спостерігають за його станом здоров’я. Вони відмовилася розголошувати деталі, бо «не можуть коментувати стан здоров'я пана Вайнштейна через закони HIPPA, а також – для збереження його приватного життя», передає Foх News.

Як писав ДМ, 23 березня стало відомо, що кінопродюсер Гарві Вайнштейн заразився коронавірусом COVID-19. У в’язниці «Венде» (штат Нью-Йорк) йому зробили тест на коронавірус, який показав позитивний результат.

Нагадаємо, американський продюсер Гарві Вайнштейн десятками років відкуплявся від звинувачень в сексуальному переслідуванні, стало відомо з розслідування газети The New York Times.  

Після того, як правда стала відомою, Вайнштейна звільнили з The Weinstein Company, а його дружина Джорджина Чапман подала на розлучення. Також численні жертви продюсера почали відкрито заявляти про його неприпустиму поведінку, серед них - відомі акторки Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу.

Пізніше голлівудська акторка Роуз Макгоун звинуватила Вайнштейна у зґвалтуванні. Британська акторка Кадіан Ноубл також сказала, що продюсер домагався її в готельному номері у французьких Каннах. Акторка Пас де ла Уерта заявила, що Харві Вайнштейн двічі її зґвалтував.

Після статті в New York Times Вайнштейна виключили з Британської академії кіно.

Через велику кількість заяв щодо сексуальних домагань у Лос-Анджелесі заявили, що створять підрозділ з розслідувань сексуальних домагань у Голлівуді.

Окружну прокуратуру Манхеттена критикували за бездіяльність, оскільки вона не висувала продюсеру звинувачень, незважаючи на те, що його дії набули широкого публічного розголосу та дали поштовх до початку руху #MeeToo. Розслідування щодо Вайнштейна були в різний час ініційовані в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Лондоні.

Верховний Суд у Нью-Йорку 11 березня 2020 року засудив до 23 років ув'язнення кінопродюсера Гарві Вайнштейна, якого визнали винним у зґвалтуванні третього ступеня і сексуальному насильстві першого ступеня.

Фото: Foх News

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY