detector.media
09.04.2020 16:01
13 і 16 квітня – відкриті інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій
Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запустило серію відкритих онлайн-інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій, які розказуватимуть про власні історії успіху, реалізацію проєктів за підтримки програми, поділяться секретами роботи на міжнародному рівні, викликами та можливостями у нинішньому світі, який змінюється кожного дня.

Бажаючи можуть підключатись до цих онлайн-заходів, щоб поставити актуальні питання гостям, отримати цінні інсайти для роботи, перші міжнародні контакти та рекомендації.

13 квітня, о 13:00 – перший гість засновник Westside Music Sweden (WMS) та координатор проєкту Excite Маттіас Телл. Він розповість про досвід  координатора у проєктах міжнародної співпраці. У 2017-2019 роках пан Маттіас був куратором проєкту, який був підтриманий програмою «Креативна Європа» –  Excite (Exchange of international talent in Europe). Проєкт об'єднав у собі дев'ять партнерів із різних країн та п'ятнадцять фестивалів, які разом працювали над обмінами молоддю та плануванням турів для них.

Реєстрація за посиланням.  

16 квітня, о 13:00 – розмова з Робертом Майєрінком щодо премії ЄС у галузі музики. Він голова програмного відділу та букер Eurosonic Noorderslag, європейської конференції та шоукейсу в м.Гронінген, Нідерланди. ESNS – ключова платформа та мережа для обміну досвідом, а також єдиний 100% європейський шоукейс для молодих артистів. Щороку захід відвідують понад 4 тис. делегатів, у тому числі понад 400 міжнародних фестивалів та концертних залів. Також пан Роберт є головою журі Music Moves Europe Talent Award Ceremony.

Реєстрація за посиланням.  

Лінк на підключення до відкритого інтерв'ю буде наданий всім зареєстрованим.

Повний розклад заходів можна відстежувати на сторінці «Креативної Європи» в Україні тут.  

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY