detector.media
09.04.2020 10:59
Агенція розвитку локальних медіа «Або» запустила проєкт про висвітлення пандемії коронавірусу
Агенція розвитку локальних медіа «Або» запустила проєкт про висвітлення пандемії коронавірусу
Агенція розвитку локальних медіа «Або» запустила проєкт про висвітлення карантину та пандемії коронавірусу COVID-19 – «100 антикоронавірусних ідей». Про це повідомила пресслужба агенції.

Проєкт «100 антикоронавірусних ідей» для контент-планування на час карантину створили для редакторів онлайн-медіа і газет, SMM-менеджерів і рекламних агентів.

«На сторінці проєкту можна вибрати теми для матеріалів-історій про коронавірус з неочевидними фокусами: більшість з них вже зараз реалізують медіа в країнах з найсильнішими спалахами хвороби. Антикризовими для редакцій можуть стати ідеї для промо-матеріалів – про нішеві бізнеси, які під час карантину набирають обертів. А в блоках для соцмереж – варіанти постів з шаблонами для постингу, які зберуть найбільше реакцій», – йдеться в повідомленні.

Агенція розраховує, що проєкт посприяє збільшенню на медійному ринку унікального неновинного контенту про COVID-19 і карантин.

«Долучаюсь до флешмобу головних редакторів. Найближчий місяць пройде під знаком карантину і коронавірусу. Тому наша редакція у квітні обирає з чек-листа nhb такі теми: фотопідбірка фастівчан в масках, коронавірус – це кара за гріхи? (думки релігійних лідерів міста), як пандемія вплинула на роботу пологових», – розповіла редакторка ФастівNews.Сity Юлія Шпакович.

Зазначається, що ці ідеї вже реалізують сайти мережі The City, а редактори запустили флешмоб #anticorona_media, у якому передають теми медійників з інших українських видань.

Нагадаємо, в Україні запустили сайт «По той бік пандемії» з фейками про коронавірус. Це спільна платформа українських журналістів та фактчекерів з перевірки інформації про коронавірус COVID-19.

Фото: агенція розвитку локальних медіа «Або»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY