detector.media
08.04.2020 12:26
На «Інтері» запустили нову рубрику про здорове харчування
На «Інтері» запустили нову рубрику про здорове харчування
У програмі «Ранок з Інтером» 9 квітня стартує нова рубрика про здорове харчування «Правила їжі», ведучою якої стала Віра Борсук.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу «Інтер».

«Місяць Віра буде харчуватися так, як прописав їй лікар. І разом з фахівцями буде шукати відповіді на питання, які хвилюють багатьох. Що їсти й що не їсти, щоб не хворіти? Чи варто відмовлятися від цукру? Чому потрібні розвантажувальні дні і як правильно їх проводити? Чому важливо лягати спати не пізніше 23 годин? Навіщо забувати про "перекус"? І чому не можна пити каву на порожній шлунок?», – йдеться в повідомленні.

У рамках рубрики «Правила їжі» глядачі дізнаються поради з правильного харчування та рекомендації фахівців, підтверджені конкретними результатами експерименту Віри Борсук.

«Складаючи для себе і глядачів правила їжі, Віра Борсук зустрінеться з людьми, які відмовилися від цукру, м'яса і будь-яких продуктів тваринного походження. І з тими, хто не вживає нічого, окрім фруктів. Чому вони це зробили і як почувають себе? Ведуча рубрики "Правила їжі" має намір зруйнувати міфи і довести, що здорове харчування може бути дешевим, смачним і різноманітним. Воно здатне підвищити імунітет і протистояти вірусам. Адже ми – те, що ми їмо», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на телеканалі «Інтер» з 21 березня стартували нові випуски проєкту «Слово Предстоятеля», щотижневого звернення до віруючих митрополита Української православної церкви (Московського патріархату) Онуфрія. Проєкт виходитиме кожної суботи, о 07:10.

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY