detector.media
06.04.2020 17:03
Oll.tv та 5 канал приєдналися до проєкту «Всеукраїнська школа онлайн»
Oll.tv та 5 канал приєдналися до проєкту «Всеукраїнська школа онлайн»
5 канал в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн» показуватиме уроки для учнів 7 класів.

Про це повідомляється на сайті каналу.

Водночас «Медіа Група Україна» відкрила вільний доступ до трансляцій уроків на платформі Oll.tv. Усі канали, які доучилися до «Всеукраїнської школи онлайн», під час трансляцій телеуроків будуть доступні на сервісі Oll.tv безоплатно та без реєстрації.

Крім того, найближчим часом на сервісі стануть доступні архіви уроків.

«Під час карантину на сервісі Oll.tv можна буде вільно дивитись уроки не тільки онлайн, а й повторювати їх у архіві на смартфонах, планшетах, ПК та Smart TV. Не менш важливий у цей час і якісний відпочинок батьків, тож ми продовжуємо збільшувати фільмову та серіальну пропозицію сервісу Oll.tv та вже незабаром порадуємо глядачів новими українськими прем’єрами», – повідомив директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов.

Нагадаємо, 6 квітня 2020 року стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходитимуть відеоуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Телеуроки транслюватимуть 11 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший» та М1, а також телеканал «Дом» (для учнів з окупованих територій) і медіасервіс Megogo. Школярі також зможуть дивитися ці уроки у Facebook та YouTube.

Директор Львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Олександр Козловський з власної ініціативи заборонив учителям закладу використовувати контент цих каналів для підготовки онлайн-уроків. Батькам дітей він порадив не користуватися їхнім контентом.

Народна депутатка від фракції «Голос» Наталія Піпа закликала Офіс президента України, Міністерство культури та Міністерство освіти і науки виключити з проєкту NewsOne, ZIK та «112 Україна», оскільки це проросійські пропагандистські канали.

Перша заступниця голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк наголосила, що трансляція телеуроків на телеканалах «112 Україна», NewsOne і ZIK не дасть їм ніяких преференцій у випадку розгляду регулятором порушень в ефірі цих мовників.

Заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко повідомив, що Офіс президента України домовився з усіма телеканалами, які показують уроки в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», щоб під час трансляцій в їх ефірі не було жодних політичних сюжетів. 

Фото: Медіа Група Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY