detector.media
06.04.2020 12:15
ICTV покаже серіал «Закляті друзі» за іспанським форматом
ICTV покаже серіал «Закляті друзі» за іспанським форматом
Прем'єра іронічного детективу «Закляті друзі», знятого за мотивами популярного іспанського серіалу «Ольмос і Роблес», відбудеться на каналі ICTV 21 квітня.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, столичного поліцейського Роберта відправляють в «запущену» провінцію розібратися із загадковою справою. В помічники йому дістаються місцевий слідчий Попеску і його напарник Охламонов. Місцеві правоохоронці не відрізняються розумом і кмітливістю, до того ж пригнічує безпросвітна закостенілість самого містечка. Воно ніби залишилося в минулому столітті, поліцейські досі оформлюють справи на друкарській машинці і підшивають їх у потьмяніли папки. Професіоналу Роберту спрацюватися зі старомодними поліцейськими і знайти лиходіїв без технічної допомоги буде непросто.

За словами авторів, для створення образу минулих років було спеціально збудоване ціле містечко на кіностудії Victoria Film Studios. Також задіяли багато раритетних речей і унікальних ретро-машин.

Головні ролі зіграли литовець Джеймс Тратас, білорус Сергій Новицький і український актор, екс-учасник «Дизель Шоу» Олег Іваниця.

Як писав «Детектор медіа», режисерами серіалу стали Микола Каптан та Денис Яроцинський

Виробництвом серіалу на замовлення ICTV займалась продакшн-компанія ProTV. Зйомки відбувалися весною 2019 року

Фото: пресслужба ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY