detector.media
03.04.2020 17:59
«Україна 24» призупинила виробництво нового шоу Яніни Соколової
«Україна 24» призупинила виробництво нового шоу Яніни Соколової
Телеканал «Україна 24» призупинив виробництво нового авторського шоу Яніни Соколової «Як вам не соромно!» до осіннього телевізійного сезону. Про це 3 квітня повідомила пресслужба каналу.

Проєкт запустили 19 березня, загалом вийшло три випуски. 

«У режимі карантину формат програми не може бути реалізованим у повному обсязі: зокрема, неможливо запросити аудиторію, а ті, від кого Яніна домагається правди, не приходять до неї в студію, посилаючись на необхідність самоізоляції. Нині всі медіагрупи змушені вибудовувати сітки мовлення своїх телеканалів, враховуючи обмеження, пов'язані з карантином та новою реальністю, у якій живе вся країна і весь світ», – йдеться в повідомленні.

«Медіа Група Україна» прийняла рішення зосередити сили команди «Новинної Групи Україна» на виробництві актуальних новинних програм.

Зокрема, шоу «Свобода слова Савіка Шустера» продовжить виходити на каналі «Україна» щоп'ятниці о 21:00. Програма «Головна тема: карантин» (об'єднує в прямому ефірі суботній випуск новин «Сьогодні» та «Головну тему») в ефірі щосуботи о 19:00.

До осені нові проєкти телеканалу «Україна 24» будуть здебільшого пов'язані із щоденними, а не щотижневими лінійками.

«Наша співпраця з Яніною Соколовою будувалася на принципах абсолютної довіри та невтручання в рішення, які кожен приймає в сфері своєї компетентності. Тому я вірю, що Яніна поставиться до менеджерського рішення призупинити виробництво її формату "Як вам не соромно!" до осені з такою ж довірою, з якою ми ставилися до її творчих рішень», – сказав голова «Новинної Групи Україна» Дмитро Белянський.

Нагадаємо, ведуча Яніна Соколова запустила новий авторський проєкт «Як вам не соромно» на телеканалі «Україна 24». Прем’єра програми відбулася 19 березня. Про шоу читайте тут

Фото: Україна 24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY