detector.media
03.04.2020 15:44
Новий канал покаже спецвипуск про карантин у Нью-Йорку
Новий канал покаже спецвипуск про карантин у Нью-Йорку
Новий канал 4 квітня, о 14:30, покаже спецвипуск «Коронавірус. Нью-Йорк», у якому білоруський журналіст Леонід Пашковський розкаже про життя американського міста в умовах карантину.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

У спецвипуску покажуть, як нині виглядає Нью-Йорк, також розкажуть – які товари розбирають у магазинах найшвидше, та як працюють американці в умовах карантину.

«Місцеві ЗМІ невпинно пишуть, мовляв, те, що відбувається зараз, багато в чому перевершує за своїми наслідками 11 вересня. При цьому людей на вулицях дуже багато. Це Манхеттен порожній, оскільки туди всі на роботу їздили, а в Брукліні величезна кількість людей на вулицях. Сонце пригріло – люди повалили на природу, їдять, відпочивають, гуляють з дітьми. Судячи з усього, народ не до кінця розуміє, що зараз відбувається в світі», – розповів Леонід Пашковський.

Зазначається, що наприкінці березня епіцентром поширення коронавірусу COVID-19 стали США – у штаті Нью-Йорк кількість хворих перевищила кількість заражених у Китаї.

«Лікарі прогнозують, що 80% населення штату Нью-Йорк захворіє, а лікарні вже працюють на межі місткості. Найстрашніше видовище на порожніх вулицях – мобільні морги, обладнані у великих вантажівках. Щоб уберегтися, люди масово кидають свої квартири і виїжджають в інші штати до родичів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на телеканалі «Інтер» 5 квітня, о 12:00, відбудеться прем'єра нового сезону тревел-шоу – «Орел і решка. Карантин», у якому покажуть життя різних міст під час карантину через пандемію коронавірусу COVID-19.

На фото Леонід Пашковський

Фото: Новий канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY