detector.media
02.04.2020 16:26
Канал «Україна» покаже серіал «Консультант» виробництва Star Media
Канал «Україна» покаже серіал «Консультант» виробництва Star Media
Прем'єра 16-серійної детективної мелодрами «Консультант» виробництва компанії Star Media відбудеться на каналі «Україна» 13 квітня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, криміналіст Борис Крилов, прикутий до інвалідного візка, за допомогою парадоксальних методів розкриває найважчі злочини, за що його називають Шерлоком Холмсом. Одного разу в ДТП гине батько головного героя, Крилов починає розслідувати цей випадок та розкриває багато таємниць минулого, а також зустрічає кохання.

За словами творців, до написання сценарію та зйомок залучали криміналістів, які підказували нюанси в роботі слідчих і стежили за правильністю їхнього відображення на екрані. Деякі серіальні історії збігаються з реальними кейсами, які розслідували київські оперативники

Ролі в серіалі виконали: Олексій Морозов, Аліна Сергєєва, Павло Вишняков, Елізар Назаренко, Олексій Нагрудний, Дмитро Соловйов, Артур Логай, Анна Ареф'єва, Олеся Жураковська, Ігор Портянко, Павло Харланчук та інші актори.

Режисер-постановник – Олег Туранський. Оператор-постановник – Олександр Гребенніков. Продюсери – Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Вікторія Корогод, Олексій Терентьєв, Влад Ряшин.

Виробництвом займалися канал «Україна» і компанія Star Media. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY