detector.media
02.04.2020 11:55
У новому сезоні проєкту «Орел і решка» покажуть життя різних міст під час карантину
У новому сезоні проєкту «Орел і решка» покажуть життя різних міст під час карантину
На телеканалі «Інтер» 5 квітня, о 12:00, відбудеться прем'єра нового сезону тревел-шоу – «Орел і решка. Карантин», у якому покажуть життя різних міст під час карантину через пандемію коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Генеральна продюсерка «Орла і решки» Олена Синельникова розповіла, що в кожному випуску шоу будуть показувати місця, у яких уже бувала команда проєкту.

«Проєкт вирушає в подорож по новому маршруту – світ на карантині. Тепер ведучими стануть друзі "Орла і решки" з різних країн. Вони покажуть глядачам, як змінюється наше життя сьогодні, і розкажуть про правила, за якими живуть різні міста під час пандемії коронавірусу», – йдеться в повідомленні.

Перший випуск буде присвячений Індії.

«Коли країни почали оголошувати про закриття кордонів, команда "Орла і решки" знімала новий випуск сезону "Чудеса світу 2" в Індії. У першій "карантинній" програмі глядачі побачать, як знімальна група проєкту екстрено поверталася додому. І як тепер йдуть справи в Індії, яка відправила все своє мільярдне населення під домашній арешт», – зазначається в повідомленні.

Інші випуски будуть присвячені Китаю, Мілану (Італія), Сеулу (Південна Корея), Валенсії (Іспанія), Сіетлу й Нью-Йорку (США).

Нагадаємо, прем’єра нового сезону тревел-шоу «Орел і решка» під назвою «Божевільні вихідні» відбулася 29 березня на телеканалі «Інтер». Ведучими проєкту стали блогери Ян Гордієнко і Юлія Коваль.

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY