detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
01.04.2020 10:28
Видання Insider закрилося (ОНОВЛЕНО)
Видання Insider закрилося (ОНОВЛЕНО)
Інтернет-видання Insider закрилося 1 квітня 2020 року через брак коштів для фінансування роботи редакції. Про це «Детектору медіа» повідомив власник видання Олексій Тамразов.

«Щодо перезапуску видання, я не можу станом на сьогодні стверджувати, що цього ніколи не станеться», – сказав він.

Пан Тамразов уточнив, що рішення про закриття видання ухвалили ще в середині лютого. Редакцію Insider попередили про це заздалегідь.  

Журналістка Insider Ольга Худецька 31 березня повідомила, що редакція, яка складалася із семи працівників, приєднається до команди Лабораторії законодавчих ініціатив.

«Ми приєднуємося до команди Лабораторії законодавчих ініціатив, оскільки ми маємо одну і зрозумілу мету – Україну, де панує справедливість. <…> Тому тепер ми будемо разом конструювати наші задумки. І сподіваюсь вже скоро вас порадуємо», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

ДОПОВНЕНО: Ольга Худецька розповіла «Детектору медіа», що в Лабораторії законодавчих ініціатив вони працюватимуть над новими проєктами, у тому числі продовжать роботу над основними темами часів роботи в Insider.

Нагадаємо, 2 жовтня 2018 року з інтернет-видання Insider пішли Тетяна Ніколаєнко, Оксана Денисова, Влад Красінський.

Власник інтернет-видання Insider Олексій Тамразов не зміг пояснити «Детектору медіа», чому з видання звільнилися журналісти, але зазначив, що формуватиме нову команду. Також він повідомив, що рішення Печерського суду щодо арешту статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» (Insider) «на поточній діяльності видання не позначиться».

Колишня головна редакторка Insider Тетяна Ніколаєнко повідомила, що це рішення не пов‘язане ні з кримінальним переслідуванням Олексія Тамразова, ні з арештом статутного капіталу, ні з відсутністю фінансування. За її словами, редакція й власник по-різному бачили певні процеси роботи видання.

Фото: Insider

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY