detector.media
31.03.2020 18:32
Програма «Контролер» на каналі «Україна» покаже серію спецрепортажів про карантин
Програма «Контролер» на каналі «Україна» покаже серію спецрепортажів про карантин
Цикл має назву «Карантин. Спецперевірка». Зокрема, журналісти перевірятимуть, чи дотримуються вимог карантину у магазинах та інших громадських місцях.

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

Перший спецрепортаж покажуть 31 березня о 23:20, програма виходитиме щовівторка. Ведучий - Ярослав Куц.

«У першому випуску глядачі стануть свідками тотальної перевірки магазинів у містах, де найбільше хворих на Covid-19. Ярослав Куц разом з командою проєкту перевірить дотримання умов карантину не лише в МАФах і магазинах спальних районів міст, а й біля інфекційних лікарень, Кабміну та парламенту. "Контролер" покаже, чи одягають продавці та працівники магазинів маски та рукавиці», - анонсують на каналі.

Також журналісти програми разом із інфекціоністом перевірили захисні маски, які можна купити в інтернеті. У програмі вони оголосять свої висновки - які з цих масок допомагають та чи є ціна показником ефективності.

Нагадаємо, що проєкт «Контролер» стартував на каналі «Україна» в лютому 2018 року. Другий сезон розпочався в серпні 2019 року. У програмі висвітлюють проблеми, з якими найчастіше стикаються громадяни: житло, громадський транспорт, медицина, безпека продуктів харчування та води, дитяча безпека, рівень послуг, що надаються державою тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY