detector.media
31.03.2020 16:44
Канал «Україна» покаже мінісеріал «Доньки» з російською акторкою в головній ролі
Прем'єра 4-серійної мелодрами «Доньки» виробництва продакшну Ivory films на замовлення каналу «Україна» відбудеться 5 квітня о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, головна героїня Ірина в юності відмовилася від своєї новонародженої доньки. Хлопець кинув її через заборону батька, а її тато загинув під колесами автомобіля при нез'ясованих обставинах. За наполяганням матері дівчина поїхала за кордон, вийшла заміж і жила там майже 18 років. Згодом вона все ж вирішила повернутися додому і розшукати свою дитину, але це виявилося зовсім непросто.

У мінісеріалі ролі виконали: російські актори Ольги Арнтгольц, Кирило Жандаров та українські актори Радміла Щеголева, Аліса Лукшина, Вероніка Лук'яненко, Дарія Легейда, Юрій Гребельник, Оксана Гребенюк.

Режисер-постановник – Роман Барабаш. Оператор-постановник картини – Максим Гуцу. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Іларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займався продакшн Ivory films. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY