detector.media
31.03.2020 15:46
У Києві жорстоко побили журналіста Obozrevatel
У Києві жорстоко побили журналіста Obozrevatel
У Києві 27 березня троє підлітків напали на журналіста Obozrevatel Романа Грушу, унаслідок чого в нього чотири переломи обличчя зі зміщенням і кілька черепно-мозкових травм. У діагнозі вказані: перелом виличного комплексу, перелом орбіти ока, перелом носа і назоетмоїдального комплексу, а також струс мозку і черепно-мозкові травми.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Напад стався о 19:30 на вулиці Драгоманова в Дарницькому районі столиці.

«На мене напали і побили троє осіб, незнайомі малолітки. У який божевільний час ми живемо. Сидів на лавці біля під'їзду. Підійшли три особи років 16-18 років або близько того. Двоє сіли поруч, один став наді мною. Запитали, чи є цигарки, один одразу ж дістав ніж. Я сказав, що не палю. Почали питати, чи є гроші, що ховаю в кишенях. Я спробував встати.

Мене одразу штовхнув на лавку, той, що стояв зверху. Посипалися образи, погрози. Я помітив, що одна людина біля магазину за цією ситуацією спостерігає. Зрозумів, що це найкращий момент, щоб діяти. Я різко встав, і на мене з усіх боків посипалися сильні удари одразу в голову. Вони явно чимось займалися, тому що били сильно і точно. Начебто спробували мене наздогнати, але побачили, що я підбіг до магазину, і вирішили втекти», – розповів Роман Груша.

Він додав, що біля магазину він попросив свідка викликати поліцію, але той проігнорував прохання.

«Зайшов в магазин, поливаючи все кров'ю, навіть не міг викликати швидку, бо залив весь телефон. Попросив продавчиню викликати поліцію і швидку. Вона сказала, що у неї немає телефону і взагалі мені треба йти, бо я відлякую клієнтів. З цього я просто був в шоці. Пізніше вона ще дістала телефон і дзвонила начальству, скаржачись на мене», – сказав журналіст.

Він сам викликав екстрені служби. Пана Грушу одразу ж госпіталізували.

Obozrevatel закликає всіх небайдужих долучитися до допомоги, адже тільки за дорогі імпланти необхідно одразу заплатити 46 тис. гривень.

Реквізити для допомоги Роману Груші:

ПриватБанк 4149 4390 0225 1548

Монобанк 5375 4141 0002 7431

Мобільний журналіста: 063 85 82 031

Нагадаємо, у Кривому Розі 17 березня двоє невідомих напали на головного редактора екскомунальної газети «Червоний Гірник» Ігоря Квочку. Він разом із водієм від‘їжджав від будівлі, де знаходиться газета. Двоє невідомих перегородили дорогу автівці з головним редактором «Червоного Гірника», між ними стався конфлікт, унаслідок якого пана Квочку та водія побили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за цим фактом. У Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості про вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального Кодексу України.

Фото: Obozrevatel

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY