detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
30.03.2020 18:42
Канал Медведчука закликає Україну наслідувати «план Путіна» — моніторинг
Канал Медведчука закликає Україну наслідувати «план Путіна» — моніторинг
Поки чинні й колишні урядовці сперечаються, як рятувати Україну від коронавірусу, на NewsOne просто радять наслідувати план Путіна.

Учасники та ведучі токшоу на телеканалі групи Медведчука закликали керівництво України наслідувати дії Росії в боротьбі з епідемією коронавірусу. Про це йдеться в огляді політичних токшоу за 23-27 березня 2020 року.

Зокрема герой передмови токшоу «Український формат» на NewsOne Вадим Рабинович запропонував владі «списать то, что говорил Путин», хоча дещо згодом сказав, що «Опозиційна платформа — За життя» виступає за надзвичайний стан. Це суперечить тезі про Путіна, адже карантинні заходи в Росії м’якші, ніж уже запроваджені в Україні. Також Рабинович похвалив президента Росії за допомогу Італії.

Пізніше, вже у груповому ефірі, «план Путіна» як зразок протидії епідемії озвучував уже ведучий програми Віталій Дикий, а згодом до цієї теми двічі поверталась інша ведуча — Діана Панченко.

На каналі ZIK у токшоу «Народ проти» народний депутат від ОПЗЖ Олександр Качний запропонував почати торгівлю з Росією та з окупованими територіями, знявши з них санкції.

Більше про дискусії та маніпуляції у студіях токшоу (де далеко не всі були в масках) читайте в огляді Олександра Круміна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY