detector.media
30.03.2020 15:47
Телеуроки транслюватимуть 11 каналів
Телеуроки транслюватимуть 11 каналів
До освітнього проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходитимуть телеуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів, долучилися 11 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший» та М1.

Про це 30 березня повідомляє пресслужба групи «1+1 медіа».

Телеуроки почнуть транслювати з 6 квітня. Розподіл шкільних програм за телеканалами:

Розклад навчань до завершення карантину можна буде дізнаватися з програми телепередач. Список предметів, які викладатимуть у рамках проєкту: Англійська мова, Історія України, Всесвітня історія, Фізика, Алгебра, Геометрія, Географія, Хімія, Українська мова, Українська література, Біологія.

«Збалансована шкільна програма на період карантину розроблена Міністерством освіти та науки разом із викладачами. Запис уроків відбувається на базі Новопечерської школи, де 40 вчителів з Києва стануть вчителями для учнів з усієї України. Аби дистанційне навчання було цікаве та утримувало увагу школярів біля екранів, до уроків долучаються українські зірки – телеведучі, музиканти, актори, спортсмени. Вони відповідають на запитання викладачів, проводять разом з ними досліди, вирішують в ефірі задачі», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на каналах «ПлюсПлюс» і «УНІАН ТБ» уроки показуватимуть щоранку в будні, з 10:00 до 12:00.

Як писав ДМ, президент України Володимир Зеленський повідомив, що 6 квітня 2020 року стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходитимуть телеуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Школярі також зможуть навчатися дистанційно в Facebook та YouTube.

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки в зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ». Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

В «Європейській солідарності» закликали НСТУ проводити телеуроки для учнів.

21 березня під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

Після цього телеканал «112 Україна» оголосив, що починає транслювати відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів.

Фото: allkharkov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY